Selvudgiver

Selvudgiver

 

Kontakt os og få en pris på en selvudgivelse. Hvis vi ser potentiale i dit manuskript, hjælper vi dig med en selvudgivelse. Manuskripter der fremstår for useriøse, kan vi desværre ikke tilbyde selvudgivelse. Du kan ikke forvente at afslag begrundes.

 

  • Send det i en Word eller PDF fil
  • Linjeafstand 1,5
  • Skriftstørrelse 12, Times New Roman
  • Husk at skrive hvor meget du skal have sat op. Vi kan hjælpe med alt fra korrektur, redigering, opsætning, illustrationer, tryk, oprettelse af ISBN nummer, salg - og marketing, salg, visitkort, hjemmeside og meget mere.

 

Skriv til os hvad du foretrækker, så udregner vi et tilbud til dig. Eller udfyld vores skema og send oplysningerne til os. Vil du udgive en e-bog, hent tilbud her.

 

 

Referencer

Læs hvad andre selvudgivere siger om os.

 

 

Ann-Charlotte Monrad, 2016

"Efter mange overvejelser valgte jeg at selvudgive min seneste bog og har ikke fortrudt det et øjeblik. Jeg har tidligere udgivet med en almindelig forlagskontrakt og var dengang frustreret over, at forlaget gjorde så lidt for min bog. Hos Snepryd er der stor professionalisme og hjælp til alt det, man som selvudgiver skal være opmærksom på. Samtidig med at man ikke skal gå på kompromis med sit indhold. Jeg er endt med den smukkeste bog, der er blevet lige, som jeg ønskede den. Tak, Snepryd!"

 

Mette Boe Christensen, 2016

"Jeg kan varmt anbefale Snepryd til andre der gerne vil have et manuskript udgivet. Jeg har været meget glad for samarbejdet med forlaget om min digtsamling "Sirius, min ven." Stine og Jørn var utrolig dygtige til at gennemskue digtene og inddele dem i afsnit, så de følger hinanden fra magtesløs håbløshed til håb. Og Britta Steen har altid været behjælpelig med svar på mine spørgsmål. Så fem stjerner fra mig."

 

 

 

 

Forlaget Snepryd 2015-2018. Copyright @ All Rights Reserved

Forlaget Snepryd Sverkilstrupvejen 7, Torup, 3390 Hundested

Telefon: 42208438 CVR nr. 30 96 6694

 

 

Konkurrencer

 

Kontakt

 

Ledige stillinger

 

Presse

 

Indsend manuskript

 

Referencer

 

Erhverv