Glenn Enrico Buhl Liwervall

Glenn Enrico Buhl Liwervall

 

Glenn Enrico Buhl Liwervall (f. 1964). Glenn har blandt andet skrevet digtsamlingen

Kun´traster. Han er en forfatter med en fascination for ord og især sammensætningen af dem. Foredragsholder, senest ved støttearrangementet ’Poesi mod kræft’. Flere citater på citatlisten.dk, flotte placeringer i poesi- og novellekonkurrencer, en specialpris i verdens største slogankonkurrence, hvor hele tre slogans blev nomineret til finalen, ud af konkurrencens næsten 19.000 bidrag samt erotiske noveller i magasinet Tidens Kvinder. Kort sagt, en all-round ordekvilibrist, der med et særdeles bredspektret talent, ikke lader sig sætte i bås som ’lyriker’.

 

Forfatter til:

OXYGEN (2017)

Genuint (2016)

Kun´traster (2015)

Liwervalls UNIvers (2013)

 

Materialevurdering, DBC, Carsten Güllich-Nørby: “For læsere af dansk lyrik - Sympatisk og bevægende samling, der med kontrasternes og modsætningsfulde kraft taler til tankerne og rører ved følelserne.”

Susanne Hilligsø Sørensen, Bogrummet: Forsideillustrationen og titlen viser på glimrende vis, hvad digtsamlingen kredser om. Yderpunkterne. Fødsel, død, sorg, glæde, natur, kultur…..

Allerede indholdsfortegnelsen, i hvilken man ser, at digtene både er alfabetisk og kronologisk opstillet, giver antydelser af, at ikke kun digtenes indhold er kontrastfyldte, selve digtene er det også.”

 

Frkskou, Trolderier: “Jeg er fan af den røde tråd, det er virkelig en god måde at tage læseren i hånden på, at der opsættes en ramme for digtene – så selvom de er mangfoldige, så flyver de ikke fra emne til emne, men kan læses i den opstillede kontekst.”

 

Saxo

Gucca

 

Pipalukbooks: “Digtene er smukke på en helt nede på jorden måde. Det er ikke ophævet til et niveau, hvor alt bliver uforståeligt. De er fyldt med hverdag, kærlighed og livet generelt. Der var især to digte, der rørte mig mere end de andre, og det ene var det allerførste. Det er sådan set "bare" en illustration af hverdagen, men det virker så intenst, og så ender det på en måde, hvor jeg tænker: “Hvad sker der nu?”. Jeg fortsatte lige den historie, digtet fortalte, bare for at afslutte den i mit hoved😀 Jeg synes, det er super fedt, at digtene hænger i luften og får én til at tænke😀 Bedømmelse 4/5