Vind en bog

Konkurrencer

 

 

Tidligere konkurrencer og vindere:

 

Claus Hagstrøm, kriminalromanen Solstrejf. SOLSTREJF er første bind i en serie på i alt fem bøger om den forhutlede konsulent Kristian Wang. Konkurrencen slutter 1.november 2016. Tillykke til Maj Vest, hun var den heldige vinder af kriminalromanen Solstrejf. Krimien sendes hjem til hende.

 

 

Fotokonkurrence: Ikke nok billeder af ordentlig kvalitet, ingen vinder fundet.

 

 

Martin Nørgaard, digtsamlingen Dagene løber halt. Dagene løber halt er en samling af toogtredive digte.Titlen refererer til det, at ikke alle dage er ens – nogle er gode, nogle er dårlige. Nogle dage får man skrammer – dagene løber derefter halt, men dog stadigvæk fremad i bevægelse! Man kan vinde én bog, og vinderen findes ved lodtrækning. Konkurrencen slutter den 30.januar 2016.

Tillykke til Rikke Neipart fra Hillerød, hun var den heldige vinder af digtsamlingen: Dagene løber halt. Digtsamlingen er sendt hjem til hende.

 

Glenn Enrico Buhl Liwervall, digtsamlingen KUN´traster. Ved vores fødsel starter rejsen gennem tilværelsens timeglas. Kursen er sat mod livets endestation og bogens emner berører hvert eneste følsomme element på livets vej. En intens oplevelse der bør nydes fuldt ud. Man kan vinde én bog, og vinderen findes ved lodtrækning. Konkurrencen slutter den 30.februar 2016.

Tillykke til Edel Mikkelsen fra Skanderborg, hun var den heldige vinder af digtsamlingen: KUN´traster. Digtsamlingen er sendt hjem til hende.

 

Jesper Michael Hansen, børne – og ungdomsbogen Den klamme hånd. Forfatteren har gennem sine 7 år som dansklærer arbejdet for at vække og fastholde børns læselyst. Bogen er især henvendt til 10-12 årige drenge, men kan også læses af piger. Den klamme hånd handler om vennerne Bjarke og Tristan, der leder efter en gammel skat. Undervejs skal de løse gåder og følge spor for at finde skatten. Konkurrencen slutter den 30.juni 2016. Vindernen er udtrukket og har fået direkte besked.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forlaget Snepryd 2015-2018. Copyright @ All Rights Reserved

Forlaget Snepryd Sverkilstrupvejen 7, Torup, 3390 Hundested

Telefon: 42208438 CVR nr. 30 96 6694

 

 

Konkurrencer

 

Kontakt

 

Ledige stillinger

 

Presse

 

Indsend manuskript

 

Referencer

 

Erhverv