Referencer

“Efter mange overvejelser valgte jeg at selvudgive min seneste bog og har ikke fortrudt det et øjeblik. Jeg har tidligere udgivet med en almindelig forlagskontrakt og var dengang frustreret over, at forlaget gjorde så lidt for min bog. Hos Snepryd er der stor professionalisme og hjælp til alt det, man som selvudgiver skal være opmærksom på. Samtidig med, at man ikke skal gå på kompromis med sit indhold. Jeg er endt med den smukkeste bog, der er blevet lige, som jeg ønskede den. Tak, Snepryd!”


Ann-Charlotte Monrad, 2016

Hos Snepryd er der stor professionalisme og hjælp til alt det, man som selvudgiver skal være opmærksom på.

“SNEPRYD — Bøger, der er værd at følge med i.
pb/Bogsiden.”

Per Bondesen, 2016

Bøger, der er værd at følge med i.

“Forlaget Snepryd har to koncepter, såvidt jeg har forstået: Almindelig udgivelse og selvudgiver-konceptet. Jeg kan varmt anbefale Snepryd, da jeg selv er forfatter hos dem. De er super dygtige og effektive. De udgiver både skønlitteratur, ungdomsromaner, digte og lidt af hvert.”

Shirley Ankerstjerne, 2016

“Bogforlaget Snepryd er et innovativt forlag, der virkelig lytter til deres forfattere og øvrige samarbejdspartnere. De ser muligheder og lader sig ikke begrænse af vanetænkning. Mit samarbejde med Snepryd, i forbindelse med udgivelsen af min anden digtsamling Kun’traster, kan der ikke sættes en finger på. Hele processen foregik gnidningsløst, og jeg havde et fremragende samarbejde med hele teamet i Snepryd. En lydhør redaktør, en dygtig og effektiv korrekturlæser, en ekstrem dygtig grafiker med kunstnerisk finesse og sidst, men ikke mindst, en meget dedikeret salgsmedarbejder, så FEM STJERNER fra forfatter Glenn Enrico Buhl Liwervall og selvfølgelig mine varmeste anbefalinger.”

Glenn Enrico Buhl Liwervall, 2016

“Jeg kan varmt anbefale Snepryd til andre, der gerne vil have et manuskript udgivet. Jeg har været meget glad for samarbejdet med forlaget om min digtsamling “Sirius, min ven”. Stine og Jørn var utrolig dygtige til at gennemskue digtene og inddele dem i afsnit, så de følger hinanden fra magtesløs håbløshed til håb. Og Britta Steen har altid været behjælpelig med svar på mine spørgsmål. Så fem stjerner fra mig.”

Mette Boe Christensen, 2016

Jeg kan varmt anbefale Snepryd til andre, der gerne vil have et manuskript udgivet.

 
 
 
 

Send din mening om forlaget til os              brug ovenstående formular