Claus Hagstrøm

Forfatter

CLAUS HAGSTRØM

 

Clauus Hagstrøm udgav kriminalromanen "Solstrejf" 1.augsust 2016. 1.oplag blev hurtigt udsolgt og forlaget fik travlt med at trykke 2.oplag. Bogen findes på 78 biblioteker i Danmark og kan bestilles hos de fleste boghandlere.

 

Claus skriver på 2.bind i serien.

 

Handling

Liget af en rigmandsdatter findes i en dyb og kold sø. Pigen er blevet kvalt og seksuelt mishandlet. På hendes lig finder politiet et guldkors. Et såkaldt andreas-kors ofte anvendt symbol i sadomasochistiske verden. Drabsafdelingen står på bar bund. Den dybt alkoholiserede konsulent Kristian Wang bliver hyret til at opklare det bestialske mord.

Sammen med kriminalbetjenten Signe Keldsen trænger han længere og længere ind i sm-miljøet. En verden kun de indviede kender til. En verden af tvang, underkastelse og straf. Men morderen vil gøre alt for at holde den sorte verden hemmelig. Mordet på rigmandsdatteren bliver ikke gerningsmandens sidste. Og snart er Kristian Wang i alvorlige vanskeligheder.

 

Der er ingen empati at spore i blikket på hendes bøddel, kun rablende vanvid blandet op med en sadistisk lyst hun aldrig før har set i noget menneskes øjne. Hun har ikke længere nogen tidsfornemmelse, ingen identitet, og mindst af alt.. intet håb. Langsomt mærker hun den velsignede glemsel trænge sig på.”

 

SOLSTREJF er første bind i en serie på i alt fem bøger om den forhutlede konsulent Kristian Wang.

 

Målgruppe

Voksne.

 

Kontakt forfatter

Hjemmeside

Facebook

Instagram

LinkedIn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOGFORLAGET SNEPRYD - DIN DRØM FORTJENER DET

 

Glenn Enrico Buhl Liwervall

Forlaget Snepryd 2016 Copyright @ All Rights Reserved.

Forlaget Snepryd Sverkilstrupvejen 7, Torup 3390 Hundested Telefon: 42208438

CVR nr. 30 96 66 94