Om

HVEM ER VI?

VELKOMMEN I FORLAGET


En Snepryd dukker frem og blomstrer efter sneen er smeltet. Blomstens blade krænger sig selv ud og farverne er intense. Snepryden insisterer på at blive set, og blomstrer, hvor andre blomster ikke kan. Snepryden repræsenterer forlagets vision, om at give forfattere med noget særligt på hjerte en udgivelsesplatform.


Det er ærlig litteratur. Det kan være smertefuld litteratur. Det er litteratur, som er anderledes og som giver læseren et unikt indblik i emner, som måske kan være svære at forholde sig til, og litteratur, som forholder sig til dét at være menneske — litteratur, som insisterer på at blive læst.


Som læser vil du kunne mærke hjertet bag ordene, og du vil mærke, at ordene er skrevet ud af nødvendighed. Forlaget Snepryd er drevet af samme nødvendighed og hjerteblod. 

Bøger udgivet på forlaget

Kommende udgivelser og arrangementer

December

03

December

06

RØD MÅNE

Hvis du er til low fantasy, varulve, uhygge, spænding og ungdom, så læs Rød måne. 

SORT HEST & HVID HEST HOLDER JUL

Sort Hest & Hvid Hest skal holde jul og det er bestemt ikke kedeligt. Der skal gøres rent, købes gaver og bages. 

Referencer

Ann-Charlotte Monrad, 2016

Efter mange overvejelser valgte jeg at selvudgive min seneste bog og har ikke fortrudt det et øjeblik. Jeg har tidligere udgivet med en almindelig forlagskontrakt og var dengang frustreret over, at forlaget gjorde så lidt for min bog. Hos Snepryd er der stor professionalisme og hjælp til alt det, man som selvudgiver skal være opmærksom på. Samtidig med, at man ikke skal gå på kompromis med sit indhold. Jeg er endt med den smukkeste bog, der er blevet lige, som jeg ønskede den. Tak, Snepryd!”


Per Bondesen, 2016

“SNEPRYD — Bøger, der er værd at følge med i.
pb/Bogsiden.”


Shirley Ankerstjerne, 2016

Forlaget Snepryd har to koncepter, såvidt jeg har forstået: Almindelig udgivelse og selvudgiver-konceptet. Jeg kan varmt anbefale Snepryd, da jeg selv er forfatter hos dem. De er super dygtige og effektive. De udgiver både skønlitteratur, ungdomsromaner, digte og lidt af hvert.”


Glenn Enrico Buhl Liwervall, 2016

Bogforlaget Snepryd er et innovativt forlag, der virkelig lytter til deres forfattere og øvrige samarbejdspartnere. De ser muligheder og lader sig ikke begrænse af vanetænkning. Mit samarbejde med Snepryd, i forbindelse med udgivelsen af min anden digtsamling Kun’traster, kan der ikke sættes en finger på. Hele processen foregik gnidningsløst, og jeg havde et fremragende samarbejde med hele teamet i Snepryd. En lydhør redaktør, en dygtig og effektiv korrekturlæser, en ekstrem dygtig grafiker med kunstnerisk finesse og sidst, men ikke mindst, en meget dedikeret salgsmedarbejder, så FEM STJERNER fra forfatter Glenn Enrico Buhl Liwervall og selvfølgelig mine varmeste anbefalinger.”


Mette Boe Christensen, 2016

Jeg kan varmt anbefale Snepryd til andre, der gerne vil have et manuskript udgivet. Jeg har været meget glad for samarbejdet med forlaget om min digtsamling “Sirius, min ven”. Stine og Jørn var utrolig dygtige til at gennemskue digtene og inddele dem i afsnit, så de følger hinanden fra magtesløs håbløshed til håb. Og Britta Steen har altid været behjælpelig med svar på mine spørgsmål. Så fem stjerner fra mig.”


Din mening tæller send den til os.