Sort Hest & Hvid Hest

SORT HEST & HVID HEST

Om bøgerne


Kamilla Heinzes nye børnebogsserie henvender sig til mange aldersgrupper. Selve illustrationerne giver en fortælling i sig selv, hvor de mindste børn kan få glæde af dem. Det særprægede sprog med sjove vendinger er oplagt til højtlæsning, hvor tekst og illustrationer bliver forenet.  


Sort Hest & Hvid Hest

Kamilla Heinze

Om forfatteren

Kamilla Heinze(f. 1979). 

Hun har en bachelor i teatervidenskab, teologi og tysk.

Livet har inspireret Kamilla til at skrive og illustrere Sort Hest & Hvid Hest. 

Hun har tegnet siden hun var halvandet år gammel. 

Vil du også være forfatter?

Sort Hest & Hvid Hest

Forfatter og illustrator: Kamilla Heinze

Sort Hest og Hvid Hest søger et arbejde

Det handler om ikke at give op 


Sådan er det i hvert fald for Sort Hest & Hvid Hest, der viljestærkt forsøger at anskaffe sig et arbejde. Men hvilket arbejde vil de to heste være gode til? Sort Hest & Hvid Hest afprøver forskellige jobs for at finde dét sted, hvor de passer ind.  


Men så let opgiver de to ikke at få et job. Ikke længe efter lykkes det dem at finde et fællesjob som taxachauffører. Det går bare heller ikke, for biler er ikke bygget til heste …” 


Kamilla Heinzes debutbog, Sort Hest & Hvid Hest søger et arbejde, er den første børnebog i serien om de to finurlige hestevenner. Bogen handler om at fortsætte, selvom man møder modstand, og at det er okay, at man ikke passer ind alle steder. Læseren bliver taget med ind i et univers, hvor jobjagten er i gang, og hømuffins og kaffe er et hit. Sproget kan være spøjst som de to heste, hvor der måske en gang imellem skal en hjælpende hånd til. Bogen giver plads til grin, spørgsmål og fordybelse. 


Sort Hest og Hvid Hest holder halloween

Tør du se frygten i øjnene? 


Det kommer Sort Hest i hvert fald til i Kamilla Heinzes anden bog i serien om Sort Hest & Hvid Hest, hvor det er dagen før halloween. Sort Hest & Hvid Hest vil bygge et halloweenslot til byens børn. Hvid Hest, der ikke kan få nok af gys og gru, vil naturligvis finde et ægte spøgelse til deres halloweenslot.  


Sort Hest vil helst ikke høre om spøgelser, men vil også gerne være en god ven og støtte Hvid Hests spøgelsesjagt.” 


Sort Hest bliver lettere bange, men efter overtalelse bliver svaret et forsigtigt ja til at hjælpe Hvid Hest i hans søgen. Der er meget at gøre, inden de kan holde halloween, hvor de måske får besøg af et spøgelse.  


Sort Hest og Hvid hest holder jul

Det handler om at hygge sig


Sort Hest & Hvid Hest har pyntet hele huset og haven op med gran, ornamenterede glaskugler og masser af andet flitterstads. Nu er de i gang med at skrive en liste, der snor sig gennem hele huset.”  


Sådan begynder Kamilla Heinzes tredje bog i serien om Sort Hest & Hvid Hest. I Kamilla Heinzes børnebog følger vi de to heste, der på trods af juletravlheden ikke siger nej til at hjælpe, hvor de kan. Der er mange ting, som skal nås inden juleaften, og det er lige ved, at de to heste ikke når det. Men Sort Hest er kreativ af sind og finder løsninger på deres problemer, og så bliver det atter jul.