Store dage for små børn

STORE DAGE FOR SMÅ BØRN

Store dage for små børn

Forfatter: Inge Beck

Store dage for små børn

Om bogen


I Inge Becks Store Dage for Små Børn fokuserer hun gennem sine digte på at omdanne alle de særlige højtider og begivenheder, som barnet oplever, til letlæselige og rimende vers. 

Bogen lægger op til, at man med barnet på skødet kan tage et tilbageblik på de særlige øjeblikke, barnet har oplevet, og dermed give tiden til at fokusere på de minder man har haft sammen. 

Bogen, som er illustreret af Ulla Thorborg, fokuserer både på store og små begivenheder i børnehavebarnets liv – både i form af jul og fødselsdage, men også på skovturen og på den dag barnet faldt og slog knæet. 

Bagerst i bogen er der udarbejdet en række spørgsmål og opgaver, som lægger op til, at man kan skabe en dialog med barnet om hver af disse højtider eller begivenheder i netop hans eller hendes liv.   

Bogens forfatter er bedstemor til fire børnebørn, og har desuden arbejdet i en børnehave i 32 år. Det er således herigennem, at hun har hentet sin inspiration til digtene.

Om forfatteren

Inge Beck (f. 1954) har været involveret i Hvalsøs kulturliv i årevis med og har derudover arbejdet med børnehavebørn i over 25 år, digtets vers og lavet dukketeater og har dramatiseret med børnene. Det, sammenholdt med at have fire børnebørn, gav hende inspiration til at skrive rim, og Inges debut som forfatter består af 27 af de rim, der er udgivet som en digtsamling til børn.


Illustrator

Ulla Tovborg har illustreret bøgerne. 

Vil du også være forfatter?