Intethedens Tegn

INTETHEDENS TEGN

Intethedens Tegn

Forfatter: Gustav Østeraa

Intethedens Tegn

Detaljer fra bogen

I 2020 udgav Snepryd Gustav Østeraas roman Intethedens Tegn, som tager udgangspunkt i spørgsmålet ”hvad vil det sige at være menneske?”. Fantasyromanen udspiller sig som en filosofisk samtale mellem snigmorderen Zynn og kejseren i riget Clastara. Sammen skal de opfylde en gammel profeti og afgøre menneskehedens skæbne. Men er den værd at redde?

"... en debutroman, men
historien og universet den finder sted i, er så velskrevet, at det bestemt ikke føles som sådan. Kombinationen af fantasy-genrens magi og mystik, og de filosofiske brødkrummer der lægges ud hele værket igennem, skaber et litterært felt, som Østeraa med overlegenhed balancerer og navigerer sig inden for."

Hans Fabricius-Rahbek, RUC

Det kan virke som stor mundfuld at inkorporere filosofi i et stort fantasy-værk uden at tabe læseren i bare ét af disse to felter. Ikke desto mindre lykkes det i allerhøjeste grad for Gustav Østeraa, der er cand.mag. fra Aalborg Universitet i Anvendt Filosofi med tilvalg i Kommunikation.

Hans Fabricius-Rahbek, RUC

Om forfatteren

Gustav Østeraa (f. 1991) er uddannet cand.mag. i anvendt filosofi og debuterede som forfatter, da han skrev og fik udgivet den filosofiske fantasyroman Intethedens Tegn. Gustav er et kreativt menneske, som gerne vil sætte tanker i gang hos andre, hvilket han håber at hans fortælling afspejler og kan hjælpe med. Gustavs filosofiske baggrund giver hans roman en faglig ballast, der skinner igennem i hans stil som forfatter og formidler.

Vil du også være forfatter?