My og Arthur

MY OG ARTHUR

My og Arthur

Forfatter: Julie Andrea Larsen

My og Arthur

Om bogen


Den gamle og noget temperamentsfulde heks, My, lever et vaskeægte hekseliv med sin sorte kat, Milde-Mose. My har et brændende ønske om at lege sammen med børnene inde fra byen. Uheldigvis ender det altid med, at hun skræmmer livet af dem. 

 

Derfor brygger My en ungdommelighedsmikstur, der skal forvandle hende til et menneskebarn. My er nødt til at dulme sine nerver, og hun sender derfor Milde-Mose ud for at hente en plet fra rævegalskaben. Pludselig banker det på døren, og det viser sig at være hendes døde ven, Arthur. Arthur trygler My om hjælp til at opfinde en mikstur, der kan kurere hans søvnløshed, da han mener, at der larmer alt for meget. My tøver, men laver så en aftale med Arthur om at gøre ham levende. Til gengæld skal han lære My, hvordan man opfører sig menneskeligt.  

 

Men alt synes ikke at gå efter Mys planer, da det ikke er Milde-Mose, der vender tilbage igen. Eller er det? Faktisk synes alting pludselig ikke at være, som det plejer, og dét at opføre sig menneskeligt er egentlig sværere, end My havde gået og troet. 

Om forfatteren

Julie Andrea Larsen (f. 1992) er uddannet Cand. Mag i dansk fra Syddansk Universitet. Siden hun var lille, har hun haft en fantasi, som få har kunnet hamle op med, og hun har derfor altid haft en interesse i det at skrive - og i litteratur i det hele taget.

Hun debuterede med børnebogen My og Arthur på Forlaget Snepryd 17.maj 2021. Om illustrator

Maria Nekmann Arevad har illustreret My og Arthur. 

Vil du også være forfatter?